Selasa

PIDATO BAHASA SUNDA / PIDATO BASA SUNDA

CONTOH PIDATO BAHASA SUNDA / CONTO PIDATO BASA SUNDA

  1. Contoh Pidato Sunda | Amal-amal anu bakal nulungan urang di jero kubur
  2. Contoh Pidato Sunda | Ngawangun Nagri nu Utami
  3. Contoh Pidato Sunda | Masrakat urang masih kénéh seueur anu beurat pikeun nyumponan kabutuhan hirup
  4. Contoh Pidato Sunda| Jangji-jangji Inohong kudu Ditedonan Jangji-jangji Inohong kudu Ditedonan
  5. Contoh Pidato Sunda | Paturay tienung kelas 6 SD
  6. Pidato Bahasa Sunda | Hikmah Puasa Jeung Kasantunan
  7. Pidato Bahasa Sunda | Iman Kana Kodo dan Qodar
  8. Pidato Bahasa Sunda | Manfaat Iman Kana Qodo sareng Qodar
  9. Pidato Bahasa Sunda | Hikmah Iman ka Kitab-Kitab Allah
  10. Pidato Bahasa Sunda | Panghulung Kalbu
  11. Pidato Bahasa Sunda | Pidato nyambut dina mieling hari Kesaktian Pancasila
  12. Pidato Bahasa Sunda | Ngesian Kamerdekaan
  13. Contoh Pidato Sunda | Kawajiban Diajar 12 Tahun
  14. Contoh Pidato Sunda | Paturay Tineung Ti Wawakil Osis
  15. Contoh Pidato Sunda | Paturay Tineung Ti Wawakil Guru
  16. Contoh Pidato Sunda | Paturay Tineung Ti Wawakil Siswa
  17. Contoh Pidato Sunda | Gubernur Jawa Barat - Mieling Milangkala Kota Bogor
  18. Contoh Pidato Sunda | Biantara Nyérénkeun jeung Narima Calon Pangantén | Biantara Sesepuh ti Calon Pangantén Lalaki
  19. Contoh Pidato Sunda | Biantara Nyérénkeun jeung Narima Calon Pangantén | Biantara Sesepuh ti Calon Pangantén Awéwé
  20. Contoh Pidato Sunda | Ngaronjatkeun Kareeus Nonoman an Basa Sunda
  21. Contoh Pidato Sunda | Gerakan Gandrung Tatangkalan
  22. Contoh Pidato Sunda | Biantara Paturay Tineung TI Wawakil Siswa
  23. Contoh Pidato Sunda | Ngajaga Kaendahan Lembur
  24. Contoh Pidato Sunda | Mieling Hari Jadi Kota Bogor - Ngamumule Banda Budaya Sorangan
  25. Contoh Pidato Sunda | Biantara Laporan Ketua Panitia Pasanggiri Pupuh

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar